Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Αυγούστου 2017

Ένα "φιλικό" με τραυματισμούς (1980)

Σαν σήμερα στις 24/8/1980, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, σε φιλικό παιχνίδι στο Καραϊσκάκης...

Μπροστά σε 30.000 θεατές, ο τεχνικός του Δικεφάλου Γκιούλα Λόραντ, είδε μόλις στο 3' τον Δαμανάκη να μεταφέρεται με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου (2 μήνες εκτός γηπέδων!), δίνοντας τη θέση του στον Νίκο Αλαβάντα.
Στο 11' ο διαιτητής Βουράκης ανακάλυψε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πέλλιου στον Σουηδό Άλστρομ και έσπευσε να το εκτελέσει ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Ολυμπιακού, Κώστας Ορφανός! Ευστόχησε και έγραψε το 1-0...

Στο 18' ο Κερμανίδης έπιασε την κεφαλιά άουτ, στο 24' βολίδα του Γεωργόπουλου την απέκρουσε δύσκολα ο Σαργκάνης και στο 33' ήρθε η σειρά του Γεωργόπουλου να γίνει αλλαγή λόγω τραυματισμού!

Στο 54' ο Κερμανίδης ισοφάρισε μετά από προσπάθεια του Αποστολίδη και το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 88' με τον Άλστρομ.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός:
Σαργκάνης, Κυράστας, Παπαδόπουλος, Νοβοσέλατς (46' Μίχος), Βαμβακούλας, Καραβίτης, Ξανθόπουλος, Νικολούδης (46' Κουσουλάκης), Ορφανός, Άλστρομ, Γαλάκος (36' Καλτσάς - 62' Λεμονής).

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Γούναρης, Σάλαμον, Ιωσηφίδης, Πέλλιος, Αποστολίδης, Κερμανίδης, Σαράφης, Γεωργόπουλος (33' Σίγγας), Κούδας, Δαμανάκης (3' Αλαβάντας).

Εύλογο το ερώτημα του τι σόι φιλικό ήταν αυτό, όταν η ομάδα μας έφυγε από τον Πειραιά, για νοσοκομείο. Ένα ερώτημα, που κανείς δεν απάντησε ούτε θα απαντήσει!


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4