Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Αυγούστου 2017

Δεν μπόρεσε την ανατροπή με την Ρέιντζερς (1998)

Σαν σήμερα στις 25/8/1998, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Τούμπα την Glasgow Rangers, στο 2ο παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, της περιόδου 1998-1999...

Το έργο της ομάδας του Όλεγκ Μπλαχίν ήταν εκ προοιμίου πολύ δύσκολο, καθώς δύο εβδομάδες νωρίτερα (11/8/1998) είχε γίνει το παιχνίδι στο "Άιμπροξ" ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στον οποίον οι Σκωτσέζοι επικράτησαν με 2-0 (Καντσέλσκις 55', Γουάλας 69'), με τον ΠΑΟΚ να παίζει με "10" από το 7', λόγω αποβολής του Μαχαιρίδη!

O κόσμος που κατέκλυσε εκείνη τη μέρα την Τούμπα (30.338 τα εισιτήρια), έδωσε δυναμικό παρόν, αναγκάζοντας τους λίγους Σκωτσέζους οι οποίοι βρέθηκαν ανάμεσα στις θύρες 7 και 8 (χωρίς ζώνες ασφαλείας) να βγάζουν συνέχεια φωτογραφίες από την παλλόμενη κερκίδα!

Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι που έγινε στην Τούμπα μετά την τοποθέτηση των καθισμάτων! Η ομάδα είχε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει, όμως δεν τα κατάφερε και έτσι με το 0-0, ήρθε και ο αποκλεισμός...

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Μπάντοβιτς, Ζαφειρίου (72' Καφές), Καπετανόπουλος, Κατσαμπής, Ολιβάρες, Κουλακιώτης, Νάγκμπε, Βρύζας (62' Κομίνγκεζ), Τουρσουνίδης (67' Μαριφαλίεφ), Φραντζέσκος.

Glasgow Rangers: Charbonnier, Porrini, Amoruso (77' Petric), Numan, Ferguson, Kanchelskis (81' Gattuso), Van Bronckhorst, Albertz (60' Amato), Ferguson, Wallace, Moore.

Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι στα videos που ακολουθούν ...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4