Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Αυγούστου 2017

Φιλικό παιχνίδι, σε συνθήκες πρωταθλήματος (1970)

Σαν σήμερα στις 30/8/1970, με την υπόθεση Κούδα να έχει κλείσει προ διετίας, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη σεζόν 1970-1971...

Πάντοτε τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είτε ήταν επίσημα είτε ήταν φιλικά, μαγνήτιζαν τον κόσμο του Δικεφάλου που γέμιζε την Τούμπα...

Σαν σήμερα λοιπόν, στις 30/8/1970, με την υπόθεση Κούδα να έχει κλείσει προ διετίας, αλλά τα σημάδια της ακόμη να πλανώνται πάνω από τη Θεσσαλονίκη, ο Δικέφαλος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη σεζόν 1970-1971, υποδέχτηκε την ομάδα του Πειραιά, μπροστά σε περίπου 25.000 θεατές (20.309 τα εισιτήρια). 
 
Ο ΠΑΟΚ είχε προσθέσει ήδη πολλά από τα κομμάτια του παζλ της χρυσής δεκαετίας του '70 και δημιουργούσε την ομαδάρα που δοξάστηκε σε όλη την Ελλάδα στα χρόνια που ακολούθησαν!

Το παιχνίδι ήταν νυχτερινό και ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε με αλλαγές στην ενδεκάδα του, με τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν να δείχνουν πολύ καλά στοιχεία. 
 
Εξαιρετική η παρουσία του Παπαδόπουλου στο χώρο του κέντρου της άμυνάς μας, του Γούναρη στα πλάγιά της, ενώ κορυφαίος του Δικεφάλου και του αγώνα ήταν ο Γιάννης Μαντζουράκης, που έδωσε επιθετική πνοή στον Δικέφαλο.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 19' με τον Γιούτσο, για να ισοφαρίσει στο 69' ο Μαντζουράκης με πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Παπάς σταματώντας την μπάλα με το χέρι. Στο 85' ο Ασλανίδης βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα, αλλά πλάσαρε άουτ!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Χριστοδούλου, Κοντογιώργος (46' Γούναρης), Φουντουκίδης, Παπαχριστούδης, Παπαδόπουλος, Τερζανίδης, Ασλανίδης, Σαράφης, Κούδας, Μαντζουράκης, Παρίδης.

Ολυμπιακός: Κουρκουβέλας, Γκαϊτατζής, Σιώκος, Αγανιάν, Αγγελής, Στολίγκας, Μύλλερ, Παπάς, Καπερνέκας, Γιούτσος (70' Παμπουλής), Φοράκης (57' Δεληκάρης).

* Στην αρχική εικόνα, διακρίνεται ο Μαντζουράκης να ελίσσεται ανάμεσα σε δύο αντιπάλους του...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4