Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Αυγούστου 2017

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου (2004)

Σαν σήμερα στις 25/8/2004, ο Δικέφαλος βρέθηκε στο Ισραήλ για να παίξει τη ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά την ήττα του με 0-3 άνευ αγώνος λόγω της υπόθεσης Λιάσου Λουκά ...

Παρών στο παιχνίδι και ο Λιούμπος Μίχελ (!), μόνο που τότε είχε τον ρόλο του άρχοντα της αναμέτρησης! Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με γκολ που σημείωσε μόλις στο 8' ο Λιράν Κοέν και ψαλίδισε τις έτσι κι αλλιώς ελάχιστες ελπίδες του ΠΑΟΚ για πρόκριση.

Ο Κοέν βρέθηκε αμαρκάριστος στην «καρδιά» της άμυνας και νίκησε εύκολα τον Ατματσίδη, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
Πλέον, το ματς είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού δεν υπήρχε η δυνατότητα επιστροφής για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος, μάλιστα, σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο γλίτωσε από δεύτερο γκολ, όταν ο Ταμίρ Κοέν αστόχησε από πλεονεκτικές θέσεις.

Στο δεύτερο μέρος, με την είσοδο των Βαγγελή, Σπάσιτς, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έγινε πιο απειλητικός και πλησίασε την ισοφάριση, ιδίως μετά το 66', όταν οι Ισραηλινοί έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αμποσιάμ με δεύτερη κίτρινη.

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν κατάφερε τελικά να πάρει ούτε καν την τιμητική ισοπαλία, αφού ο Σκαρμούτσος σε δύο περιπτώσεις (57', 68') δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ ο Σπάσιτς στο 60' και ο Βαγγελής στο 67' νικήθηκαν από τον τερματοφύλακα Στράουμπερ.

Οι συνθέσεις:

Μακάμπι:
Στράουμπερ, Αμποσιάμ, Τζιοβανίνι, Στρόολ, Πάντσιλ, Μέσικα, Μισαέλοφ (76' Μόοσα), Ταμίρ Κοέν, Ρέις, Αντο (80' Nτάγκο), Λιράν Κοέν (85' Μπιτόν).

ΠΑΟΚ: Ατματσίδης, Καραδήμος, Χασιώτης (75' Αμαφούλε), Ουντέζε, Φουτσίνι, Μάρκος (46' Βαγγελής), Εγκωμίτης (46' Σπάσιτς), Κούτσης, Θεοδωρίδης, Σαλπιγγίδης, Σκαρμούτσος.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4