Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Αυγούστου 2017

Προϊστορία με Κέρκυρα (εντός)

Φτωχή είναι η προϊστορία μας με την ομάδα της Κέρκυρας. Την έχουμε αντιμετωπίσει μόλις επτά φορές εντός έδρας, σημειώνοντας έξι νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας πετύχει δεκατέσσερα γκολ έναντι τριών των Φαιάκων...

Αναλυτικά:

Την πρώτη αγωνιστική της σεζόν 2004-05, νικήσαμε στις 19/9/2004 με 1-0 χάρη σε γκολ του Μαλαδένη στο 52'  σε ένα μέτριο ματς.


Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ατματσίδης, Φουτσίνι (43' Σπάσιτς), Ουντέζε, Ανδράλας, Βόκολος, Χασιώτης, Κούτσης, Βαγγελής, Μαλαδένης (λόγω τραυματισμού 57' Γιασεμή), Σκαρμούτσος (46' Κουτσόπουλος), Σαλπιγγίδης.

Για την 9η αγωνιστική της περιόδου 2006-07, επικρατήσαμε στις 4/11/2006 και πάλι με 1-0 με σκόρερ μας τον Ηλιάδη στο 40' (αρχική εικόνα).


Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Μελίσσης, Μπαρκαουάν, Μέγκαχεντ, Κωνσταντινίδης, Αραμπατζής (74' Γκονζάλες), Ηλιάδης, Ζαγοράκης, Χαραλάμπους, Μίετσελ (90' Μπαλάφας), Τόργκελε (63' Γιασεμή).

H τρίτη φορά που επισκέφτηκε την Τούμπα η Κέρκυρα, ήταν την σεζόν 2010-11, στις 17 Απριλίου 2011, με τον ΠΑΟΚ να ανοίγει το σκορ στο 8ο λεπτό (Ίβιτς) και να διπλασιάζει τα τέρματά του στο 76' με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Να σημειώσουμε το χαμένο του Λίνο στο 11' και το ότι το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της Τούμπας για τα όσα έγιναν στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η σύνθεσή του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο, Λίνο, Μαλεζάς (82' Μπαλάφας), Τσιρίλο, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Ίβιτς (81' Βιτόλο), Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδης (68' Αθανασιάδης).



2011-12, ΠΑΟΚ Κέρκυρα 0-0 σε παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες του Λάσλο Μπόλονι αναλώθηκαν σε σωρεία σεντρών χωρίς να κερδίσουν τίποτε με αυτόν τον τρόπο του παιχνιδιού...

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Ετο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Φωτάκης, Σπαντάσιο, Αθανασιάδης, Βιεϊρίνια και Παπάζογλου.  

Η ομάδα πάντως στην επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση πήρε το ΜΕΓΑΛΟ διπλό στο White Hart Lane κλείνοντας στόματα!

2012-13, ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 3-1 στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα στην Τούμπα την ουραγό Κέρκυρα, με 3-1 χάρη σε δύο πανέμορφα γκολ του Σαλπιγγίδη και ένα του Κλάους.

Στο 25', ο Σαλπιγγίδης πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με ανάποδο ψαλίδι. Προηγήθηκε σέντρα του Κατσουράνη στην καρδιά της άμυνας της Κέρκυρας. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αθανασιάδης, πήρε την κεφαλιά σε όμορφη σέντρα του Λίνο και έκανε το 2-0. Και πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από τους λίγους θεατές που βρέθηκαν στην Τούμπα, ήρθε ένα ακόμη όμορφο γκολ και πάλι με δράστη τον Σαλπιγγίδη ο οποίος δέχτηκε την μπάλα με κεφαλιά από τον Αθανασιάδη και έχοντας πλάτη στην εστία, με ανάποδο σουτ έκανε το 3-0. Στο 68' ο Γκέσιος εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση της άμυνάς μας και σε κενή εστία είχε μειώσει σε 3-1. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που πέτυχε η Κέρκυρα στις 5 επισκέψεις της στην Τούμπα...

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο, Σίλντεφελντ, Κατσουράνης, Γκαρσία (64' Πέλκας), Λάζαρ, Λόρενς, Σαλπιγγίδης (87' Ρομπέρ), Καμαρά (72' Κουμάλο), Αθανασιάδης



2014-2015, ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 2-1, στις 14/12/2014 για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι είχε τρελό σασπένς μέχρι το φινάλε του, στο 58ο λεπτό ο Φακούντο Περέιρα πήρε την μπάλα από τον Παπαδόπουλο γύρισε πολύ έξυπνα το σώμα του και σκόραρε κάνοντας το 1-0. Στο 70ό λεπτό, μετά από ολιγωρία της άμυνας και ο Ναγιαρ ισοφάρισε με σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία στο σώμα του Τζαβέλλα, και στο 81ο λεπτό ο Κάτσε με σουτ έξω από την περιοχή βρήκε δίχτυα, χαρίζοντας στον ΠΑΟK τη νίκη!

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος (46' Ρατς), Τζαβέλλας, Βίτορ, Σκόνδρας, Ποζατζίδης (76' Πόζογλου), Κάτσε, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος, Κουλούρης (46' Αθανασιάδης), Περέιρα.

2016-17, ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 5-1, στις 30/4/2017. Στην αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League, με τον ΠΑΟΚ να διαλύει στην Τούμπα την ομάδα της Κέρκυρας με 5-1... Στο 30ό λεπτό ο Κάτσε με εξαιρετική κεφαλιά - ψαράκι άνοιξε το σκορ! Στο επόμενο λεπτό, η Κέρκυρα στην πρώτη και ΜΟΝΑΔΙΚΗ επίσκεψή της στην περιοχή μας, ισοφάρισε με τον Παμλίδη! Στο 32ο λεπτό ο Κουλούρης με σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-1, για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου , όταν κέρδισε πέναλτι ο Κίτσιου, το οποίο εκτέλεσε ο Μπίσεσβαρ και σημείωσε το 3-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο... 


Ο Δικέφαλος συνέχισε να προσπαθεί να βρει δίχτυα και τα κατάφερε στο 62ο λεπτό όταν ο Κουλούρης βρήκε τον Ουάρντα που από πλάγια θέση έγραψε το 4-1, για να έρθει στο 83ο λεπτό ο Πρίγιοβιτς να κάνει με εξαιρετικό τελείωμα το τελικό 5-1, με τον κόσμο στις εξέδρες να ζητάει το ... Κύπελλο!

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς (46' Σιαμπάνης), Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Κάτσε, Κάνιας, Μπίσεσβαρ (58' Πρίγιοβιτς), Ουάρντα, Ενρίκε (68' Χαρίσης), Κουλούρης.



Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4