Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Ιουλίου 2017

Η άφιξη του Πάμπλο Γκαρσία (2008)


Σαν σήμερα στις 30/7/2008, ένας διεθνώς καταξιωμένος παίκτης που έμελε να ταυτιστεί όσο λίγοι με το DNA του ΠΑΟΚτσή και να αγαπηθεί τόσο πολύ, έφτασε στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ...

Το καλοκαίρι του 2008 επικρατούσε στον ΠΑΟΚ κυριολεκτικά μεταγραφικός οργασμός! Έναν ακριβώς μήνα μετά την άφιξη του Πάμπλο Κοντρέρας (30/6), ένας άλλος Πάμπλο πατούσε το πόδι του στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" (30/7/2008), εκτοξεύοντας με το καλημέρα τις ελπίδες μας για την αγωνιστική ανάσταση της ομάδας! Ο Πάμπλο Γκαρσία...

Ένας παίκτης που φόρεσε νωρίτερα τη φανέλα της Μίλαν και της Ρεάλ, είχε έρθει η ώρα να φορέσει και αυτήν του μεγαλύτερου συλλόγου της Β. Ελλάδας!

Η Θεσσαλονίκη και ο κόσμος του ΠΑΟΚ υποδέχτηκε εκείνο το μεσημέρι στις 3 και μισή τον Ουρουγουανό μέσο. Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που φόρεσε και ΤΙΜΗΣΕ τη φανέλα με τον Δικέφαλο από τη μέρα της ίδρυσής του, βρισκόταν στην πόλη!

Πολύς κόσμος ήταν στο ¨Μακεδονία¨ από νωρίς και περίμενε να ανοίξουν οι πύλες του αεροδρομίου και να δει από κοντά τον άνθρωπο που αποτελούσε ένα από τα νέα ινδάλματα του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου και ενσάρκωνε τις ελπίδες μας για κάτι καλύτερο στο κοντινό μέλλον.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έτυχε ζεστής υποδοχής από πολλές εκατοντάδες φιλάθλους που παρά το ακατάλληλο της ώρας ήταν εκεί και έδωσαν ξεχωριστό χρώμα με τα καπνογόνα, τα συνθήματα, τα χαρτάκια, τα βεγγαλικά, το πάθος. Έγινε ένας πραγματικός χαμός ...

Ο Ουρουγουανός έφτασε στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από τον ατζέντη του και έμεινε κυριολεκτικά άναυδος από το θέαμα που αντίκρισε. 

Αμέσως έγινε αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς της ομάδας, που προσπάθησαν να τον πλησιάσουν και να τον αγγίξουν.

Εκ μέρους του επίσημου ΠΑΟΚ τον υποδέχτηκαν ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, ο Σπύρος Μηλιωρίδης, ο Κυριάκος Κυριάκος και ο Κώστας Ιωσηφίδης.

Το σύνθημα: βγάλτε έξω τον Παμπλίτο να **** να ****σει τον Χαβίτο, δονούσε την ατμόσφαιρα στην αίθουσα αφίξεων, την ώρα που ο Πάμπλο φάνηκε στην πύλη εισόδου και πλησίασε τον κόσμο. 

Ο Γκαρσία εμφανίστηκε με καπέλο και κασκόλ του ΠΑΟΚ και στις πρώτες του δηλώσεις, σε δημοσιογράφους μεταξύ άλλων, είπε και τα παρακάτω:

"Δε γνωρίζω πολλά για τη νέα μου ομάδα, ξέρω μόνο 4 παίκτες, θα δω το ελληνικό πρωτάθλημα και θα δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου. 

Δεν πιστεύω ότι είμαι το μεγαλύτερο όνομα που ήρθε στην ομάδα, ήθελα να έρθω και για τον κόσμο και γιατί έχω όρεξη να παίξω μπάλα. Ξέρω το πόσο κοντά στην ομάδα είναι ο κόσμος και θα δουλέψω για να τους δώσω ικανοποίηση".


Ο κόσμος έξω από την αίθουσα των VIP φώναζε Πάμπλο, Πάμπλο οέ οέ οέ και αυτός σαστισμένος ανταπέδωσε με ένα ζεστό χαμόγελο.

Η προσφορά του Πάμπλο στην ομάδα όλα τα χρόνια που αγωνίστηκε σε αυτήν ήταν τεράστια! Ο κόσμος τον λάτρεψε, ενώ το σύνθημα: "ΠΑΟΚ θρησκεία τρομοκρατία, τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία", ακουγόταν και πολλά χρόνια αργότερα, στα παιχνίδια του Δικεφάλου. 

Ο Γκαρσία κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2014, μετά από εξαετή παρουσία στον ΠΑΟΚ και πλέον ασχολείται με την προπονητική...

Δείτε κάποια από τα wallpaper, προϊόντα ΠΑΟΚσήδικης τέχνης, με κεντρικό πρόσωπο τον μεγάλο Ουρουγουανό παίκτη!





Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4