Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

31 Ιουλίου 2017

Ο δίμηνος αποκλεισμός του Γιώργου Κούδα (1979)

Σαν σήμερα στις 31/7/1979, η διοίκηση του Δικεφάλου, επέβαλε ποινή δίμηνου αποκλεισμού στον Γιώργο Κούδα...

Ο παίκτης παρουσιάστηκε σαν σήμερα στο συμβούλιο του ΠΑΟΚ και απολογήθηκε, εξηγώντας τους λόγους της αποχής του από τις προπονήσεις της ομάδας.
 
Ζήτησε από τη διοίκηση ένα ποσό της τάξης των 2.000.000 δρχ, κάτι που δεν έγινε δεκτό και γ' αυτόν τον λόγο αποφάσισε να απέχει από τις προπονήσεις!

Μετά την απολογία του παίκτη, ακολούθησε η απόφαση της διοίκησης: 
"Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παίρνοντας υπόψιν την απολογία του Γιώργου Κούδα και συνεκτιμώντας τη μέχρι σήμερα μέγιστη προσφορά του στην ομάδα, του επέβαλε, λίαν επιεικώς, την ποινή του δίμηνου αποκλεισμού από κάθε φιλικό και επίσημο αγώνα, λόγω της συνεχούς αποχής του από τις εκδηλώσεις της ομάδας! Στον ποδοσφαιριστή επιτρέπεται πλέον μόνο η συμμετοχή του στις προπονήσεις".

Στις 9/8 ο Κούδας -χωρίς να προπονηθεί ως τότε- αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα προκειμένου να εγκατασταθεί εκεί όπου διέμεναν οι γονείς του, τραβώντας κι άλλο το σκοινί, όμως στις 21/8 προπονήθηκε με την ομάδα για πρώτη φορά μετά τη διαμάχη του με τη διοίκηση!

Ο Κούδας δεν συμμετείχε σε κανένα από τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που ακολούθησαν και η τιμωρία του ολοκληρώθηκε στις 30/9, με τη διοίκηση να δείχνει την πυγμή της, κρατώντας στο έπακρο την αρχική της στάση! 
 
Ο παίκτης δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (30/9) με την Καβάλα, αλλά έδωσε κανονικά το παρόν στο ματς της 2ης αγωνιστικής στο Χαριλάου...

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ότι ο Παντελάκης δε χαριζόταν σε κανέναν, βάζοντας το συμφέρον του ΠΑΟΚ πάνω από όλα! 
 
Δε χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη να καταλάβει κανείς τι θα γινόταν αν είχε να αντιμετωπίσει τα κρούσματα απειθαρχίας που είδαμε στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους παίκτες, με ελάχιστη προσφορά στον σύλλογο σε σχέση με αυτήν του Γιώργου Κούδα... 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4