Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Ιουλίου 2017

'Ηττα στο φιλικό με την Τουλούζ (2004)

Σαν σήμερα στις 22/7/2004, ο ΠΑΟΚ έδωσε το τέταρτο του φιλικό στην Γαλλία, με αντίπαλο την Τουλούζ (Toulouse FC) από την οποία έχασε με 1-0...

Το καλοκαίρι του 2004, ο ΠΑΟΚ έχοντας εξασφαλίσει την έξοδό του στα προκριματικά του Champions League, βρέθηκε στη Γαλλία για μια σειρά φιλικών αγώνων.

Με τον κόσμο στη Θεσσαλονίκη να είναι στα ... χαρακώματα και να φωνάζει για την ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας και τον Γούμενο να τάζει αλλά να μην υλοποιεί, ο Άγγελος Αναστασιάδης προσπαθούσε να στήσει μια ομάδα ανταγωνιστική που θα μπορούσε να κάνει την υπέρβαση και να αλλάξει ίσως τον ρου της ιστορίας της, παίζοντας στους ομίλους της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης της ιστορίας της!

Στο παιχνίδι με την Τουλούζ (Toulouse FC), ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, και πάλι με 1-0. Ο τεχνικός της ομάδας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες που δεν ανήκαν στο team των θεωρούμενων βασικών, ώστε να δει τον βαθμό ετοιμότητάς τους.

Η ομάδα μας μπήκε επιθετικά στο ματς, όμως η Τούλούζ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 13', όταν ο Ντα Σίλβα βγήκε τετ α τετ με τον Ντάνι Φερνάντες και ο τελευταίος τον ανέτρεψε. Το πέναλτι που δόθηκε το εκτέλεσε ο Ζιρές και έτσι σημειώθηκε το γκολ που τελικά έκρινε την αναμέτρηση...

Στο 28' ο Γαρπώσης σέντραρε από τα αριστερά, όμως ο Ζησόπουλος που έκανε την προβολή δεν βρήκε εστία. Στο ίδιο λεπτό ο Σκαρμούτσος βγήκε τετ α τετ με τον Ρεβό, όμως ο τερματοφύλακας των Γάλλων απέκρουσε το αδύναμο πλασέ του.

Στο 62' το μακρινό σουτ του Βαγγελή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ρεβό, ενώ στο 68' ο Κονγκρέ τράβηξε τον Ζησόπουλο από τη φανέλα μέσα στην περιοχή, χωρίς να δοθεί το πέναλτι και στο 82' ο Σκαρμούτσος αμαρκάριστος από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Τουλούζ (
Toulouse FC): Ρεβό, Σιριέ, Εμπουντό, Λιβρέ, Κονγκρέ, Σόλα, Ζιρές, Εντουάρντο, Ντα Σίλβα, Ντιάζ, Σον.

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Εγκωμίτης (75' Χασιώτης), Γαρπώσης, Ανδράλας, Μάρκος (78' Λουκά), Ζησόπουλος, Θεοδωρίδης, Σπάσιτς, Σκαρμούτσος, Αμαφούλε, Βαγγελής.

Εκείνο το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του έδωσε πέντε φιλικά με γαλλικές ομάδες, χωρίς να καταφέρει να κερδίσει κανένα. Η ομάδα δεχόταν δύσκολα γκολ, αλλά σκόραρε ακόμη δυσκολότερα (2-6 τα τέρματα σε αυτά τα ματς).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην Γαλλία:

15/07/2004: Λιόν – ΠΑΟΚ 1-0
18/07/2004: Μπαστιά – ΠΑΟΚ 1-0
21/07/2004: Μονακό – ΠΑΟΚ 1-1
22/07/2004: Τουλούζ – ΠΑΟΚ 1-0
24/07/2004: Μπορντό – ΠΑΟΚ 2-1

* Τη σεζόν 2004-2005, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 5η θέση, συγκεντρώνοντας σε 30 ματς, 46 βαθμούς, με 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες. Τέρματα 43-39.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο μας (2 παιχνίδια, 1 νίκη - 1 ήττα), ακολούθησε ο ... Ρολφ Φρίνγκερ (16 ματς, 6 νίκες - 4 ισοπαλίες - 6 ήττες) και ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Καραγεωργίου (12 ματς, 6 νίκες - 3 ισοπαλίες - 3 ήττες).

* Στην αρχική εικόνα το ρόστερ της περιόδου 2004-2005.

 
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4