Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

27 Ιουλίου 2017

Ισόπαλος 2-2 σε φιλικό με τη Μόναχο 1860 (1997)

Σαν σήμερα στις 27/7/1997, ο ΠΑΟΚ έδωσε το πιο σημαντικό από τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας του το καλοκαίρι του 1997,  αντιμετωπίζοντας στη Γερμανία τη Μόναχο 1860...

Η πολύ καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας σε αυτό το παιχνίδι, έφερε κύμα ενθουσιασμού στον κόσμο, καθώς απέναντί του ο ΠΑΟΚ είχε μια ομάδα της Μπουντεσλίγκα, μια ομάδα που εκείνα τα χρόνια ήταν γνωστής δυναμικότητας. 
 
Δυναμικό παρόν στο γήπεδο έδωσαν 5.000 (!!!) οπαδοί του Δικεφάλου, οι περισσότεροι μετανάστες που ζούσαν στη Γερμανία και έκλεψαν την παράσταση με τις εκδηλώσεις λατρείας προς την ομάδα!

Ο Αναστασιάδης δεν είχε εκείνη τη μέρα στη διάθεσή του τους στρατευμένους Βρύζα, Μιχόπουλο, Κατσούρη που ήταν με την Εθνική Ενόπλων στην Τεχεράνη και τους τραυματίες Καπετανόπουλο, Κολομπούρδα, Ινεμπολίδη.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του φιλικού είχε δηλώσει: "Κόντρα σε μια πανίσχυρη ομάδα όπως η Μόναχο 1860, κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας από τη στιγμή που ήρθαμε στη Γερμανία. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά. 
 
Η δουλειά θα συνεχιστεί στη Θεσσαλονίκη με την προσθήκη των στρατευμένων και του Καπετανόπουλου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό μας και απέδειξε ότι υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες σε όλες τις γωνίες της γης"

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε κερδίσει στο φιλικό, αν ο διαιτητής και ο βοηθός του έβλεπαν σωστά σε μια φάση που έγινε στο 80' με το σκορ στο 2-2, όταν ο Πάολο Κομίνχες σούταρε δυνατά, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς ενώ είχε περάσει όμως τη γραμμή!

Η ομάδα του Μονάχου προηγήθηκε δύο φορές και ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε ισάριθμες... Την πρώτη ισοφάρισε ο Φρατζέσκος με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ και τη δεύτερη ο Τουρσουνίδης με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Βελλής σε ανατροπή του από αμυντικό της γερμανικής ομάδας.

Ξεχώρισαν από τον Δικέφαλο οι τέσσερις ξένοι (κορυφαίος όλων ο Νάγκμπε), καθώς και οι Ζαγοράκης, Τουρσουνίδης, Βελλής...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αργυρίου (Ψωμιάδης), Ζαγοράκης, Ολιβάρες, Τασιόπουλος (Παλατσίδης), Ραμπούτλα, Νάγκμπε (Καφές, Μαραγκός, Τουρσουνίδης (Χατζηδήση), Βελλής (Σιδηρόπουλος), Φραντσέσκος (Ζαφειρίου), Ζουμπούλης (Κομίνχες).
 
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4