Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

19 Μαΐου 2017

Ήττα - έμφραγμα, από τον ΠΑΣ στην Τούμπα (2013)

Σαν σήμερα στις 19/5/2013, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τα Play Offs της Super League, της περιόδου 2012-2013 ...

Ο Δικέφαλος με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο του μετά το τέλος της συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη, αν και μπήκε στην ειδική βαθμολογία με 4 βαθμούς και σαν το μεγάλο φαβορί για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League, ξεκίνησε με το ... αριστερό!

Ήττα την 1η αγωνιστική στο Περιστέρι με 2-1 (προηγήθηκε με τον Σαλπιγγίδη), ήττα και από τον ΠΑΣ στην Τούμπα, στο παιχνίδι στο οποίο γίνεται η σημερινή μας αναφορά! 

Σαν σήμερα λοιπόν, ο Δικέφαλος έχασε με 0-1 από τον ανύπαρκτο επιθετικά ΠΑΣ Γιάννινα!!! 

Ήταν το 89' όταν μετά από κόρνερ του Ντε Βισέντι, ο Λίλα σούταρε από κοντά (άργησε να πάει επάνω του ο Σίλντεφελντ που γλίστρησε) και η μπάλα πήγε στην αριστερή γωνία του Γλύκου...

Στις καλές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου καταγράφηκαν το σουτ του Σαλπιγγίδη στο 36' που σταμάτησε ο Φεγκρούς και αυτό του Καμαρά από κοντά στο 41', το οποίο σταμάτησε με κόντρα ο Μπέριος.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό και δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις για γκολ. 

Στο 60' ο Κάτσε νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Φεγκρούς και στο 72' το φάουλ του Βούκιτς το έδιωξε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ.

Στο 83' ο Αθανασιάδης σημάδεψε το δοκάρι μετά τη σέντρα του Κατσουράνη και στο 5' των καθυστερήσεων, με τον ΠΑΟΚ πλέον να παίζει τα ρέστα του, ο Βούκιτς βγήκε τετ α τετ με το Φεγκρούς, αλλά ο τελευταίος με τα πόδια απέκρουσε σε κόρνερ, χαρίζοντας στον ΠΑΣ μια νίκη που δεν άξιζε... 

Η ήττα όπως ήταν αναμενόμενο έφερε γκρίνια στην Τούμπα... 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Έτο, Λίνο, Κατσουράνης, Σιλντελφέλντ, Λάζαρ (68' Αποστολόπουλος), Κάτσε, Λόρενς (Βούκιτς 46'), Καμαρά, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (56' Ολίσε).

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ντάσιος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Λίλα, Βίλα, Τσουκαλάς (62' Κοροβέσης), Νικλητσιώτης (Ντε Βινσέντι 86'), Γιάκος (74' Νάκος).
Όσον αφορά τα Play Off:

Ο 5ος στην κατάταξη ΠΑΣ Γιάννινα είχε 44 βαθμούς κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Έτσι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τα Play Off με 4 βαθμούς, ο Αστέρας Τρίπολης με 2 βαθμούς, ο Ατρόμητος ξεκίνησε με 0 βαθμούς, και ο ΠΑΣ επίσης με 0.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων η τελική βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:
Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πήρε αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ για να συμμετάσχει στο ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ 2013-2014 και έτσι τη θέση του έπρεπε να πάρει ο 6ος στην βαθμολογία, Παναθηναϊκός. 

Επειδή όμως ούτε αυτός πήρε αδειοδότηση, το "ευρωπαϊκό" εισιτήριο πήρε τελικά η 7η στη βαθμολογία Ξάνθη.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4