Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Μαΐου 2017

Προπόνηση στα τσαΐρια της Καλλιθέας (1981)

Σαν σήμερα στις 28/5/1981, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στην παραλία της Κατερίνης, προετοιμαζόμενος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ακολουθούσε...

Ο Γκιούλα Λόραντ επέλεξε να μεταβεί εκεί η ομάδα, την Πέμπτη 28/5/1981, ώστε απερίσπαστη να προετοιμαστεί για το σημαντικό Κυριακάτικο παιχνίδι, χωρίς φυσικά κανείς να φαντάζεται πως αυτό θα ήταν το τελευταίο του μεγάλου Ούγγρου τεχνικού σε αυτήν τη ζωή. 

Όπως είναι γνωστό ο Λόραντ άφησε την τελευταία του πνοή στον πάγκο μας, εκείνο το Κυριακάτικο απόγευμα (31/5), με το ρολόι να σημαδεύει το 11'!

Το γήπεδο της Καλλιθέας (βρίσκεται πολύ κοντά στην Παραλία Κατερίνης) εκείνη την εποχή ήταν σε κακή κατάσταση, τα αγριόχορτα είχαν αφεθεί και είχαν μεγαλώσει αρκετά, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Μαγυάρο τεχνικό να το επιλέξει. 
Είχε μάλιστα κατά νου να συνεχίσει η ομάδα εκεί τις προπονήσεις και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, όπως είχε εκμυστηρευθεί σε στενούς συνεργάτες του! 

Όταν η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στο γήπεδο, οι πιτσιρικάδες που έπαιζαν εκείνη την ώρα, έπαθαν την πλάκα τους βλέποντας τον ΠΑΟΚ να καταφθάνει εκεί, χωρίς να το ξέρει κανείς!

Η αποστολή της ομάδας κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, έμενε σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής (Konstantin) και σε αυτήν δεν συμμετείχε ο Θόδωρος Αποστολίδης, ο οποίος την παραμονή της αναχώρησης είχε ένα τροχαίο που τον κράτησε στη Θεσσαλονίκη!

Στην αρχική εικόνα διακρίνονται ο Παναγιώτης Κερμανίδης και ο ημίγυμνος Χρήστος Δημόπουλος, με φόντο το ψηλό, άκοπο γρασίδι του γηπέδου, με τη θερμοκρασία να θυμίζει ... κατακαλόκαιρο για τον έναν παίκτη μας και ... καταχείμωνο για τον άλλον!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4