Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Μαΐου 2017

Εξάσφαιρος ΠΑΟΚ με Τρίκαλα (1967)

Σαν σήμερα στις 21/5/1967 ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Τούμπα τα Τρίκαλα, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, της περιόδου 1966-1967...

Αντίπαλος του ΠΑΟΚ ήταν η ουραγός ομάδα των Τρικάλων, με τον Δικέφαλο να είναι στο κυνήγι της 3ης θέσης από τον Παναθηναϊκό, που εκείνη την αγωνιστική πέρασε από την Παπαναστασίου επικρατώντας του Άρη με 0-1...

Όπως μαρτυρά το τελικό 6-0, η ομάδα μας ήταν σαρωτική και επικράτησε με 6-0 χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι: Αφεντουλίδης με κεφαλιά - ψαράκι στο 2', ο Χαραλαμπίδης στο 17', ο Λέανδρος 18' & 47', ο Μακρής στο 72', για να κλείσει το σκορ ο Φουντουκίδης στον 82'.

Το εντυπωσιακότερο γκολ, ήταν το 6ο, του Αρίστου Φουντουκίδη, το οποίο επετεύχθη με κεφαλιά - κεραυνό από μεγάλη απόσταση, ξεσηκώνοντας τους λίγους θεατές που βρέθηκαν εκείνη τη μέρα στην Τούμπα, για να δουν την ομάδα του Νίκου Πάγκαλου!

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Αυστριακός Ντράμπεκ.

Μετά την ολοκλήρωση εκείνης της αγωνιστικής, η βαθμολογία είχε ως εξής:

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Σαββουλίδης, Μακρής, Φουντουκίδης, Τάτσης, Νικολαΐδης, Θεοφανίδης, Λέανδρος, Γιακουμής, Χαραλαμπίδης, Αφεντουλίδης, Μουρατίδης.

Τρίκαλα: Ζαρίδας, Πανταζής, Γεωργίτσης, Μαυρίκιος, Τόσκας, Κλαπανάρας, Χαριτίδης, Ζαφειρόπουλος, Ζυγολίκας, Καλατζής, Κοκοτούλιας.

* Το τέλος της σεζόν βρήκε τον ΠΑΟΚ να τερματίζει στην 4η θέση και να παίρνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά. Η ομάδα με 36-20 τέρματα είχε 13 νίκες, 11 ισοπαλίες, 6 ήττες, μαζεύοντας 67 βαθμούς... Και αυτά ενώ η υπόθεση Κούδα ήταν σε ... πλήρη εξέλιξη!

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1966-1967
Διακρίνονται από αριστερά όρθιοι: Τάτσης Σαβουλίδης Μουρατίδης Φουντουκίδης Βασιλειάδης Θεοφανίδης. Καθιστοί: Λέανδρος Κοντογιώργος, Γιακουμής, Νικολαΐδης, Αφεντουλίδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4