Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

20 Απριλίου 2017

Ντροπιαστική ισοπαλία με κάκιστη εμφάνιση (2003)

Σαν σήμερα στις 20/4/2003, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Πάτρα την Παναχαϊκή, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος, της περιόδου 2002-2003...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του προσπαθούσε να πάρει μια από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούσαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν την ώρα που η Παναχαϊκή είχε μόλις 8 (!!!) βαθμούς πριν το μεταξύ μας παιχνίδι και ήταν ήδη υποβιβασμένη, παρέα με τον ΠΑΣ Γιάννινα που είχε -59 (!!!), καθώς του είχαν αφαιρεθεί 90 βαθμοί λόγω χρεών!

Στο παιχνίδι εκείνης της αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ, έκανε ίσως το χειρότερό του παιχνίδι στη σεζόν και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές δεν κατάφερε να κερδίσει και να ικανοποιήσει τους 200 οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο, φωνάζοντας συνεχώς συνθήματα κατά του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. 
Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο 45λεπτο, όμως είχε ανορθόδοξο τρόπο στην ανάπτυξή του, ενώ εμφάνισε αμυντικά κενά τα οποία οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν παρά το γεγονός ότι είχαν καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Αυτό το πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο 52' με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κούτση, για να ισοφαρίσει ο Σκαρμούτσος (μετέπειτα παίκτης μας) στο 60' με κοντινή κεφαλιά, μετά από αδράνεια της άμυνάς μας.
60': Ο Σκαρμούτσος πανηγυρίζει το 1-1...

Οι παίκτες του Αναστασιάδη πήραν και πάλι προβάδισμα στο 76' με τον Οκκά (πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Φουτσίνι), αλλά στις καθυστερήσεις ο προωθημένος Μπούτισα, διαμόρφωσε το τελικό 2-2...

Από τον ΠΑΟΚ επέπλευσαν οι Κούτσης - Γεωργιάδης. 
Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή: Μπαλτιμάς, Μουστάκης, Μπούντισα, Ιωάννου, Κουτσοσπύρος, Σκαρμούτσος, Λουμπαρδέας, Μπονάνι (71' Κατσαρέος), Βετούλας, Στεφανής (60' Κωνσταντινίδης), Καραμιάν.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Κουτσόπουλος (66' Θεοδωρίδης), Αμπονσά, Χασιώτης (63' Νάστος), Εγκωμίτης, Κουκιέλκα (46' Μάρκος), Κούτσης, Οκκάς, Γεωργιάδης, Φουτσίνι.

Δηλώσεις:

Άγγελος Αναστασιάδης: "Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το παιχνίδι... Το μόνο που θέλω να πω είναι συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για το αποτέλεσμα και καλή Ανάσταση. Δεν ήταν θέμα υποτίμησης του αντιπάλου από πλευράς μας".

Γιαννάκης Οκκάς: "Το γήπεδο ήταν σε πολύ κατάσταση αλλά αυτό φυσικά δεν αποτελεί δικαιολογία για μας. Η Παναχαϊκή έπαιξε με πολλούς νεαρούς παίκτες και είχε πολύ πάθος για το αποτέλεσμα. εμείς για μια ακόμη φορά πληρώσαμε τα λάθη μας! 
 
Δεν είχαμε το μυαλό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα δε θα μας επηρεάσει αρνητικά γιατί είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα".

* Ο Δικέφαλος παρά τα πολλά του προβλήματα, τερμάτισε 4ος, εξασφαλίζοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ κατέκτησε και το τελευταίο Κύπελλο της ιστορίας του! Συγκέντρωσε 53 βαθμούς, με 16 νίκες - 5 ισοπαλίες - 9 ήττες, με τέρματα 59-38.

* Στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάθισε όλη τη χρονιά 2002-2003 ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως άλλωστε συνέβη και την επόμενη, 2003-2004!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4