Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Μαρτίου 2017

Ήττα στη Δράμα σε μια κακή χρονιά! (1986)

Σαν σήμερα στις 23/3/1986, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στη Δράμα την τοπική Δόξα, σε μία από τις χειρότερες χρονιές του, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 1985-1986...

Όπως είχαμε ξαναγράψει, ο πρωταθλητής της περιόδου 1984-1985 ΠΑΟΚ, με τον Μιχάλη Μπέλλη πλέον στον πάγκο, την επόμενη σεζόν πήγαινε από το κακό στο χειρότερο!!!

Ο Δικέφαλος γνώρισε ανέλπιστες ήττες τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, πραγματοποιώντας απαράδεκτες εμφανίσεις που δε θύμιζαν σε καμία περίπτωση το νικηφόρο πέρασμά του από τα ίδια γήπεδα λίγους μήνες νωρίτερα και εξ αιτίας τους απομακρύνθηκε μετά από 22 ματς από τον πάγκο μας ο Βάλτερ Σκότσικ. 

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως ο Δικέφαλος δεν ήταν κακός, προσπάθησε για να πάρει το διπλό, αλλά δεν τα κατάφερε να φύγει από τη Δράμα με βαθμό ή βαθμούς, πληρώνοντας τα αμυντικά του λάθη! 

Το σκορ άνοιξε στο 32' ο Παχατουρίδης με μακρινό σουτ μετά από φάουλ που εκτελέστηκε με πάσα από τον Λιούμοβιτς και με τη λήξη του ημιχρόνου ο Μάλλιος μπήκε από τα αριστερά, έκοψε την μπάλα και ο Υφαντίδης ανάμεσα από δύο αμυντικούς μας, με προβολή έκανε το 2-0!

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στην επανάληψη, μείωσε στο 64' με τον Λιάκο και στο 80' χάθηκε μοναδική ευκαιρία διαδοχικά από τους Σκαρτάδο - Ιορδανίδη που δεν μπόρεσαν με τον Δάφκο εξουδετερωμένο, να πετύχουν από κοντά την ισοφάριση! 

Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ οι Αλαβάντας, Σκαρτάδος, Μαλιούφας, Λιάκος ...
Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας: Δάφκος, Παχατουρίδης, Μάλλιος, Παπαθεοδώρου, Βασιλακάκης, Σταύρου, Υφαντίδης, Φλέγκας, Μήτογλου (87' Παπαθανασίου), Λιούμοβιτς, Τσαβντάροφ (68' Τσελεμπής).

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Τσουρέλας, Αλαβάντας, Γιούρισιτς (72' Ιορδανίδης), Σίγγας, Σκαρτάδος, Αλεξανδρίδης, Μαλιούφας, Ορφανός, Πίττας, Καρασαββίδης (51' Λιάκος).
* Τη σεζόν 1985-1986 ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 10η θέση (!!!), με 27 βαθμούς (10 νίκες, 7 ισοπαλίες, 13 ήττες) και τέρματα 33-38...

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Αυστριακό Βάλτερ Σκότσικ στον πάγκο (22 αγώνες) και ολοκληρώθηκε με τον Μιχάλη Μπέλλη (8 παιχνίδια).

* Στην αρχική photo διακρίνεται μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1985-1986. Πάνω από αριστερά: Σκαρτάδος, Στεριούδας, Γιούρισιτς, Τσουρέλας, Ορφανός, Μπανιώτης. Κάτω από αριστερά: Αλαβάντας, Πάπριτσα, Αλεξανδρίδης, Πίττας, Σίγγας.


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4