Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

20 Μαρτίου 2017

Παλικαρίσιο διπλό στη Νέα Σμύρνη (2006)

Σαν σήμερα στις 20/3/2006, ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο με 0-1, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2005-2006...

Ο Δικέφαλος με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου στον πάγκο του, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο οποίο καταγράφηκαν 60 (!) φάουλ, πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ που σημείωσε στις αρχές του β' ημιχρόνου, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. 

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, καθώς χρειάστηκε η επέμβαση του Ντάνι Φερνάντεζ στο 26' σε σουτ του Καμπάνταη, η βοήθεια του δοκαριού στο 35' σε προβολή του Γιαννόπουλου,

Στο 47', μετά από ωραία κάθετη του Χαραλάμπους, ο Σαλπιγγίδης βγήκε τετ α τετ με τον Βάνιακ, με τον τελευταίο να αποκρούει με το πόδι το πλασέ του επιθετικού μας!

Στο 48' ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η φάση ξεκίνησε με εκτέλεση φάουλ του Χαραλάμπους, ο Μπαλάφας πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα ήρθε στο δεύτερο δοκάρι και ο Σαλπιγγίδης με νέα κοντινή κεφαλιά, σημείωσε το γκολ που έμελλε να κρίνει τελικά την αναμέτρηση.
 
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σκοράρει με κεφαλιά το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Στο 71' ήρθε η μεγάλη ευκαιρία του Πανιωνίου για την ισοφάριση, όταν ο διαιτητής Πορφύρης (πρώτο ματς στη μεγάλη κατηγορία!) ανακάλυψε πέναλτι σε διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα σε Φερνάντεζ - Δημητριάδη.
 
Το πέναλτι το εκτέλεσε ο Ντάριο Φερνάντες στη δεξιά γωνία αλλά ο δικός μας Φερνάντες με εξαιρετική επέμβαση έστειλε την μπάλα κόρνερ, κρατώντας το διπλό! 

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Βάνιακ, Γεωργόπουλος, Μαγκντί, Καμπάνταης, Κουτσόπουλος (82' Σπυρόπουλος), Γουνδουλάκης, Εξουζίδης, Ζωγραφάκης (61' Φερνάντες), Γκασπάρ, Μπέρσκα, Λουτσιάνο (70' Δημητριάδης).

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Καρυπίδης, Χασιώτης, Ουντέζε, Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας, Χαραλάμπους (86' Μαλεζάς), Φουτσίνι (74' Αραμπατζής), Σαλπιγγίδης, Ηλιάδης (94' Μουμίν), Χριστοδουλόπουλος.

* Μετά τη λήξη της αναμέτρησης υπήρχε πολλή γκρίνια στους γηπεδούχους με βολές κατά του τεχνικού της ομάδας (Βλάχος) και του προέδρου (Μπέος), καθώς ο Πανιώνιος βρισκόταν μια ανάσα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού...

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2005-2006, τερμάτισε στην 6η θέση με 46 βαθμούς, έχοντας σε 30 ματς, 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες, με τέρματα 44-31.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4