Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Φεβρουαρίου 2017

Νίκησε τον ΟΦΗ με Γιασεμή - Σαλπιγγίδη (2004)

Σαν σήμερα στις 29/2/2004, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον ΟΦΗ, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2003-2004...

Για τους αριθμολάγνους, η 29η του Φλεβάρη πέφτει Κυριακή κάθε 28 χρόνια, οπότε η επόμενη φορά που θα υπάρχει αγωνιστική δράση αυτήν την ημερομηνία, θα είναι στις 29/2/2032... 

Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε 14.000 θεατές (11.317 τα εισιτήρια) και με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, έφτασε σε μια χαλαρή και άνετη επικράτηση με 2-0.

Στο 29' ο Γιασεμή με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-0

Στο 53' ο Σαλπιγγίδης έκανε το 2-0, με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ, αφήνοντας κυριολεκτικά άγαλμα τον Χανιωτάκη! 

Και οι δύο σκόρερς του ΠΑΟΚ, αφιέρωσαν το γκολ στη σύζυγο του Άγγελου Αναστασιάδη (Βιβή), φορώντας κάτω από τη φανέλα τους, μπλουζάκι που έγραφε: περαστικά Βιβάκι!

Ο ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε με γαλάζια εμφάνιση, πήρε το τρίποντο χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα και σταθεροποιήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς, πίσω από τον γαβροβάζελο που προηγούνταν στη μάχη της κατάκτησης του τίτλου. 
Στο 70' συνέβη ένα περιστατικό μοναδικό στα ελληνικά ποδοσφαιρικά χρονικά! 

Από τη θύρα 5, πήδησε τα κάγκελα, ένας οπαδός ντυμένος διαιτητής (!!!) και κατευθύνθηκε προς τον Φινοκαλιώτη δείχνοντάς του την ... κόκκινη κάρτα, την ώρα που η κερκίδα τραγουδούσε το τρα λα λα λα λα δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας! 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ατματσίδης, Ουντέζε, Βόκολος, Χασιώτης, Κουτσόπουλος, Μαλαδένης, Κούτσης (68' Θεοδωρίδης), Φουτσίνι, Χάγκαν (78' Σπάσιτς), Σαλπιγγίδης, Γιασεμάκης (87' Αμαφούλε).

Η βαθμολογία μετά από 22 αγωνιστικές ...
Δηλώσεις Άγγελου Αναστασιάδη: "Ήμασταν καλοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαμε πειθαρχία στο παιχνίδι μας και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Μπορούσαμε να παίξουμε πιο απλά, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε ένα παιχνίδι. 

Ήταν μια καλή μέρα για μας, είμαστε οικογένεια και αυτό φαίνεται απ' το παιχνίδι μας! Έχω δουλέψει σε αρκετές ομάδες και το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν καλό, στον ΠΑΟΚ όμως αυτό που ζω εγώ και όλοι είναι το κάτι άλλο! 

Ο χρόνος μας δικαιώνει μέρα με τη μέρα και πιστεύω πως με τη βοήθεια της Παναγιάς θα πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή, άλλες ομάδες δουλεύουν με 25 παίκτες και εμείς με 40, όμως είμαι αισιόδοξος".

* O ΠΑΟΚ τη σεζόν 2003-2004 τερμάτισε στην 3η θέση με 60 βαθμούς και τέρματα 47-27. Στα 30 ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα, σημείωσε 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες, έχοντας τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4