Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Μαρτίου 2017

"Καθάρισε" ο Μίετσελ στη Νίκαια (2007)

Σαν σήμερα στις 17/3/2007, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Νίκαια για να αντιμετωπίσει τον ουραγό και ήδη υποβιβασθέντα Ιωνικό, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2006-2007...

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου, χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση, έφτασαν στη νίκη με 0-2, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Μάρτσιν Μίετσελ στο 12' και στο 71'... 

Το παιχνίδι έγινε παρουσία λίγων θεατών (μόλις 1.423 τα εισιτήρια), ανάμεσά τους και περίπου 500 οπαδοί του ΠΑΟΚ, που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα στην προσπάθεια που έκανε για να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Το πρώτο γκολ ξεκίνησε από σέντρα του Τόργκελε από τα δεξιά, ο Μίετσελ έκανε την κοντινή προβολή, ο Ραμίρεζ απέκρουσε αφού η μπάλα πέρασε τη γραμμή και με υπόδειξη (σωστή) του βοηθού Γενναίου, έγινε το 0-1, παρά τις αδικαιολόγητες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στον διαιτητή ... Γερμανάκο.
Στα λεπτά που ακολούθησαν ο Ιωνικός απείλησε με ισοφάριση, είχε δοκάρι με τον Ονουάτσι στο 22', ενώ στο 38' το τραγικό λάθος του Φερνάντες δεν το εκμεταλλεύτηκε ο Μπαστιανίνι, σουτάροντας στην άδεια εστία άουτ!

Οι γηπεδούχοι και στην επανάληψη ήταν επικίνδυνοι, όμως στο 71' ο Μίετσελ από θέση οφ σάιντ διπλασίασε τα γκολ του Δικεφάλου, ο Ιωνικός παρέδωσε τα όπλα και στο διάστημα που υπολειπόταν ως τη λήξη απειλούσε μόνο ο Δικέφαλος! 
Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι στο video που ακολουθεί ...

Οι συνθέσεις:

Ιωνικός: Ραμίρεζ, Κοτίτσας, Πουλόπουλος, Μελαμπιανάκης (Κυμπικούλα, Ουκάρ, Ξενίδης, Σίμος, Μπαστιανίνι, Σωτήρχος (63' Γκούτμαν), Ονουάτσι.

ΠΑΟΚ: Φενράντες, Αραμπατζής, Μαλεζάς, Μελίσσης, Χαραλάμπους, Ζαγοράκης, Ηλιάδης (59' Μουμίν), Γεωργιάδης (90' οικοδόμος), Κωνσταντινίδης, Μίετσελ, Τόργκελε (80' Βαγγελής).

Δηλώσεις:

Γιώργος Παράσχος: "Στο πρώτο ημίχρονο ευτυχώς δεν πληρώσαμε τα δύο πολύ σημαντικά λάθη που κάναμε και δεν μας στοίχισαν κάποιο γκολ. Από τη στιγμή που έγινε το 0-2 νομίζω πως τελείωσε και το παιχνίδι, αλλά από την εικόνα μας στο ξεκίνημα της επανάληψης δεν πρέπει να είμαστε και πάρα πολύ ικανοποιημένοι. 

Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται να έχει καλύτερη κυκλοφορία, να έχουμε μεγαλύτερο "πιστεύω" στα εκτός έδρας γιατί από τη μέρα που ήρθα στην ομάδα είναι το πρώτο μας διπλό (!!!), και νομίζω πως αν θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη, πρέπει οπωσδήποτε στα επόμενα δύο παιχνίδια τα οποία έχουμε εκτός έδρας, να πάρουμε κάτι. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα δώσουμε τη μάχη μαζί με τον ΟΦΗ και τον Άρη".

Μάρτσιν Μίετσελ: "Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, τελικά καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ο Ιωνικός έπαιξε πάρα πολύ καλά, έδειξε χαρακτήρα, αλλά εμείς τα καταφέραμε. Στόχος μου είναι να κερδίζει η ομάδα και στη συνέχεια να μπορέσω να βγω πρώτος σκόρερ, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου".

Ντάνι Φερνάντεζ: "Μπράβο στην ομάδα και κοιτάμε το παιχνίδι με την Ξάνθη. Στόχος μας η έξοδος στο Κύπελλο Ουέφα".

Στέλιος Μαλεζάς: "Στο πρώτο ημίχρονο βάλαμε ένα γκολ, οι αντίπαλοι έχασαν 2-3 κλασικές ευκαιρίες, αλλά στο 2ο ισορροπήσαμε και ήμασταν καλύτεροι".

Χρήστος Μελίσσης: "Η ουσία μετράει, οι τρεις βαθμοί που πήραμε και είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχειαέχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας και συνεχίζουμε".

Στέλιος Ηλιάδης: "Συγχαρητήρια σε όλους".

Νίκος Αραμπατζής: "Κρατάμε τους τρεις βαθμούς ξαι συνεχίζουμε... Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος θα ξεκουραστούμε και θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι που πρέπει και αυτό να το κερδίσουμε".

Θοδωρής Ζαγοράκης: "Ο ΠΑΟΚ βάζει, ο ΠΑΟΚ κερδίζει, όλοι από εκεί έχουμε όφελος, ο καθένας, δεν υπάρχει προσωπικό κέρδος".

* Τη σεζόν 2006-2007, ο ΠΑΟΚ με πολλά προβλήματα στην πλάτη του, τερμάτισε στην 6η θέση έχοντας 45 βαθμούς, με τέρματα 32-29. Συνολικά μέτρησε 13 νίκες, 6 ισοπαλίες, 11 ήττες.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Ρουμάνο Ίλιε Ντουμιτρέσκου, ακολούθησε ο Σέρβος Μόμτσιλο Βούκοτιτς και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πήγε την ομάδα ως το τέλος της σεζόν..

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4