Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

27 Φεβρουαρίου 2017

Η μέρα που ο Μίετσελ έκανε πλάκα στο Βικελίδης! (2005)

Σαν σήμερα στις 27/2/2005, ο ΠΑΟΚ έκανε εντυπωσιακό και άνετο πέρασμα από το Βικελίδης, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2004-2005...

Ο Δικέφαλος καθάρισε πετυχαίνοντας τρία γκολ μέσα σε μισή ώρα. Το σκορ άνοιξε ο Μάρτσιν Μίετσελ μόλις στο 5' με σουτ από πολύ πλάγια θέση. 

Στο 11' ο Μαλαδένης έγραψε το 0-2 σε ταχύτατη αντεπίθεση και ασίστ του Σαλπιγγίδη στον σκόρερ.
Στο 37' ακόμη ένα πανέμορφο γκολ του Πολωνού σέντερ φορ που έκανε το 0-3 με φοβερό αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, για να ακολουθήσει επίδειξη fair play, με τον ΠΑΟΚ να μην αναζητά περισσότερα τέρματα, αν και ήταν φανερό ότι μπορούσε άνετα να τα πετύχει ...

Στο 27' ο Κύρος Βασάρας, έστειλε στα αποδυτήρια τον Φερνάντο Σανχούρχο του 'Αρη (πονηρό χτύπημα στον Μέγκαχεντ), ενώ το μόνο που πέτυχαν οι συμπολίτες ήταν να σημειώσουν το γκολ της τιμής στο 63' με τον Εκουέμε...
Το διπλό πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους 1.000 περίπου συνοπαδούς που βρέθηκαν στριμωγμένοι στη γωνία του πετάλου της θύρας 1, σε παιχνίδι στο οποίο κόπηκαν 10.202 εισιτήρια. 
Οι συνθέσεις:

Αρης: Λυμπερόπουλος, Παπαδόπουλος, Καλλιμάνης, Νάιντος , Μουράφσκι, Σανχούρχο, Μαρκομιχάλης (57’ Οφομούμποντ), Ινόνγκ (54’ Εκουέμε), Νεμπεγλέρας, Λαζανάς, Κουεμάχα (39’ Κολτσίδας).

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Χασιώτης, Ουντέζε, Μέγκαχεντ, Μαλαδένης (61’ Ανδράλας), Καραδήμος, Εγκωμίτης, Ζωγραφάκης, Σαλπιγγίδης (84’ Γιασεμή), Σπάσιτς (70’ Ζησόπουλος), Μίετσελ.

Δηλώσεις:

Νίκος Καραγεωργίου: "Δεν έχω κανένα μαγικό ραβδάκι για να μεταμορφώσω την ομάδα, όλα είναι θέμα δουλειάς. Δουλεύουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το ντέρμπι με τον ολυμπιακό που ακολουθεί είναι από τα παιχνίδια που έχουν ιδιαιτερότητες. Δε μας τρομάζουν τα δυνατά του σημεία. Αυτό που θέλω είναι οι παίκτες μου να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς άγχος".

Μάρτσιν Μίετσελ: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος, ήρθα πριν τρεις εβδομάδες στον ΠΑΟΚ, προερχόμενος από τραυματισμό, ο κόουτς μού έδωσε την ευκαιρία και κατάφερα να σκοράρω... 

Δεν είμαι 100% έτοιμος, όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ξέρω ότι ήταν δύσκολο το ματς. Είχαμε πολύ καλή τακτική στο πρώτο μέρος και πετύχαμε τρία τέρματα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήγαν το ίδιο καλά τα πράγματα, όλοι νόμιζαν ότι λόγω αριθμητικού πλεονεκτήματος θα ήταν εύκολα! Το πρώτο γκολ το αφιερώνω στους φιλάθλους και στον προπονητή μου, το δεύτερο στη γυναίκα μου. Ήρθε ένας καινούριος προπονητής στην ομάδα, πετύχαμε δυο νίκες και συνεχίζουμε".

* Τη σεζόν 2004-2005, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 5η θέση, συγκεντρώνοντας σε 30 ματς, 46 βαθμούς, με 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες. Τέρματα 43-39.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο μας (2 παιχνίδια, 1 νίκη - 1 ήττα), ακολούθησε ο ... Ρολφ Φρίγκερ (16 ματς, 6 νίκες - 4 ισοπαλίες - 6 ήττες) και ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Καραγεωργίου (12 ματς, 6 νίκες - 3 ισοπαλίες - 3 ήττες).
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4