Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

20 Ιανουαρίου 2017

Σε δώδεκα λεπτά το 0-3 έγινε 3-3! (2002)

Σαν σήμερα στις 20/1/2002 ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Παναχαϊκή στην Πάτρα, σε ένα παιχνίδι, που είχε συγκλονιστική εξέλιξη και χαμένους βαθμούς, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2001-2002...

Ο Δικέφαλος με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο του έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο ως το 60ό λεπτό, όταν και προηγήθηκε των γηπεδούχων με 0-3! 

Και ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα θα έφευγε με ένα εύκολο διπλό στις αποσκευές της, στο τελευταίο μισάωρο ήρθαν τα πάνω κάτω!

Στο 7' η κεφαλιά του Γιασεμάκη από εξαιρετική θέση πέρασε μόλις άουτ, αλλά στο 30' ο ίδιος με δυνατό σουτ νίκησε τον Κιούρκο και άνοιξε το σκορ. 

Δύο λεπτά αργότερα, στο 32' σέντρα ο Μπορμπόκης, κεφαλιά ο Γεωργιάδης και 0-2 (αρχική photo), σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο 57', ο Φρούσος που είχε περάσει σαν αλλαγή στη θέση του Γιασεμάκη, μετά από μπαλιά του Γεωργιάδη σημείωσε το 0-3, αλλά κάπου εκεί οι γηπεδούχοι αντέδρασαν! 

Αρχικά μείωσαν στο 63' με προβολή του Ιστιόλ, μετά από σουτ του Παπαδόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι μας και ένα δίλεπτο αργότερα ο Μπορμπόκης με αυτογκόλ τους έβαλε ξανά στο παιχνίδι!

Ο Φρούσος στο 71' νικήθηκε από τον Κιούρκο στο τετ α τετ, για να έρθει στο 75' ο Πάολο Κομίνχες να σκοράρει κόντρα στην ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα και να γράψει το 3-3! 

Ο ίδιος μάλιστα ήταν ο πρωταγωνιστής σε άλλες δύο καλές στιγμές που είχε η Παναχαϊκή στο παιχνίδι, ευτυχώς δεν σκόραρε, γιατί αν συνέβαινε και αυτό θα μιλούσαμε για μια πολύ μεγάλη ανατροπή, με θύμα τον ... ΠΑΟΚ! 

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή: Κιούρκος, Γκίτσης, Μουγκιρίρ, Κατσουράνης, Βαβίλης (22' Γυριχίδης), Μπαντάς, Παπαδόπουλος, Γκουζιώτης, Κομπαγιάσι (77' Κωστής), Βούκτσεβιτς (62' Κομίνχες), Ιστιόλ.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Μπορμπόκης, Χασιώτης, Καραδήμος, Καφές, Κατσιαμπής, Κούτσης, Κωνσταντινίδης, Οκκάς (90' Ζαβαντίας), Γεωργιάδης (62' Σπάσιτς), Γιασεμάκης (51' Φρούσος).
Δηλώσεις...

Ο Μπάγεβιτς δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου, ένα γεγονός που έδωσε αφορμή για τροφή στα ... κοράκια, αλλά έστειλε στη θέση του τον Περσία, ο οποίος δήλωσε: "Ήταν ένα μάθημα για όλους, ότι ένας αγώνας τελειώνει με το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή. Οι παίκτες μας νόμισαν στο 0-3 ότι το ματς τελείωσε και χαλάρωσαν. Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες της Παναχαϊκής για τα ψυχικά τους αποθέματα".

Βασίλης Μπορμπόκης: "Ζητάω εκ μέρους των συμπαικτών μου συγγνώμη από τον κόσμο μας. Όχι μόνο για τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα, αλλά γιατί με νίκη θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε πολλά περισσότερα στη συνέχεια".

* Τη σεζόν 2001-2002, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 4η θέση, έχοντας 14 νίκες - 6 ισοπαλίες - 6 ήττες, σε πρωτάθλημα 14 ομάδων. Τα τέρματα ήταν 55-45 και συγκέντρωσε 48 βαθμούς, έχοντας τον Μπάγεβιτς στον πάγκο του, στην τελευταία χρονιά του Σέρβου τεχνικού στην Τούμπα...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4