Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

29 Δεκεμβρίου 2016

Ασπρόμαυρες εκδόσεις ...

Δύο εξαιρετικά βιβλία έπεσαν πρόσφατα στα χέρια μας, με θέμα την ιστορία του ΠΑΟΚ...

Το ένα, είναι το βιβλίο της "Θύρας 4" που τιτλοφορείται: "1976-2016, 40 χρόνια ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4" για τη συγγραφή του οποίου συνεργάστηκαν δεκάδες άτομα, για αρκετούς μήνες στοχεύοντας στο να αποτυπώσουν στις 131 σελίδες του, ένα μικρό δείγμα της ασπρόμαυρης ζωής τους, δημιουργώντας ένα βιβλίο το οποίο σίγουρα θα μείνει στην ιστορία του οπαδικού κινήματος και πραγματικά αξίζει να διαβαστεί από όλους μας!!!
Το άλλο που ξεχωρίσαμε για το πλήθος των πληροφοριών που δίνει, από την παρουσία της ομάδας στο πρώτο πρωτάθλημα από καθιερώσεως της Α' Εθνικής (σεζόν 1959-1960), είναι το βιβλίο "Τα μυθικά του ΠΑΟΚ", γεμάτο από στατιστικά, ρεκόρ, συμπτώσεις και ένα σωρό ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που ταξιδεύουν τον αναγνώστη πίσω στον χρόνο, μέσα από το αρχείο ενός μετρ του είδους του!

Αγώνες του ΠΑΟΚ καταχωρημένοι μέρα με τη μέρα (κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνουν οι ασπρόμαυρες ιστορίες εδώ και κάποιους μήνες!), επανέρχονται στη μνήμη μας καθημερινά, θυμίζοντας μέρες δόξας, αλλά και πίκρες! 

Με δεδομένο πως δεν είναι πολλά τα βιβλία που έχουν γραφεί ως σήμερα για τη μεγαλύτερη ομάδα της Βόρειας Ελλάδας (και βάλε), θεωρούμε πως τα παραπάνω βιβλία αξίζουν της προσοχής μας... 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4