Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Δεκεμβρίου 2016

Απογοήτευσαν οι "σαρδέλες" και στο ΟΑΚΑ! (2007)

Σαν σήμερα στις 30/12/2007, οι "σαρδέλες" του Φερνάντο Σάντος, αντιμετώπισαν στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2007-2008...

Ο Δικέφαλος του Βορρά παρατάχτηκε με πολλές και σημαντικές (για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ) απουσίες στο παιχνίδι, καθώς ξεκίνησαν οι: Φερνάντεζ κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά Χαραλάμπους - Μελίσης - Κνολ - Ηλιάδης, στο χώρο του κέντρου, εκεί όπου υπήρξε και το μεγαλύτερο πρόβλημα οι, Μουμίν - Μπαλάφας - Μπαϊάνο, αριστερό εξτρέμ ο Χριστοδουλόπουλος, δεξιά ο Λάκης και στην κορυφή ο Βρύζας... 

Για το παιχνίδι δεν έχουμε πολλά να θυμηθούμε, παρά το ότι φάνηκε πόσο επιβεβλημένη ήταν η ενίσχυση της ομάδας με παίκτες άξιους να φορέσουν τη φανέλα της, ενώ διαβάζοντας τα ονόματα της ενδεκάδας εύκολα μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί ο Σάντος είχε αποκαλέσει την ομάδα "σαρδέλες"!

Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να αναπτυχθεί κυρίως από τα άκρα, εις μάτην όμως, αφού στο οργανωτικό κομμάτι αντιμετώπιζε ξεκάθαρο πρόβλημα και οι όποιες επιθετικές ενέργειες ανακόπτονταν από τους αμυντικούς της αθηναϊκής ομάδας. 

Στο 33' ο Φερνάντεζ δεν συγκράτησε την μπάλα σε σουτ του Ριβάλντο, με αποτέλεσμα ο Μπλάνκο να πλασάρει από κοντά, ανοίγοντας το σκορ. 

Όσο περνούσε ο χρόνος και το ρευστό 1-0 παρέμενε, ο Φερνάντο Σάντος πέρασε στο ματς και τον νεαρό Αθανασιάδη ενισχύοντας την επίθεσή μας, απέναντι σε μια αεκ που ήταν ψηλά στη βαθμολογία, αλλά δεν έπειθε.

Το θέαμα βελτιώθηκε στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού όταν οι δύο ομάδες ανοίχτηκαν και έψαξαν με περισσότερη θέληση και ορθότητα το γκολ. 

Στο 73' ο Βρύζας έστειλε εξ επαφής την μπάλα άουτ, σε μια μεγάλη ευκαιρία για να γίνει το 1-1 και στο 90' ο Ζούλιο Σέζαρ αξιοποίησε την μπαλιά του Λυμπερόπουλου και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Κορυφαίος της ομάδας μας στον αγώνα, ήταν με διαφορά ο Στέλιος Ηλιάδης, που αν και δεν αγωνίστηκε στη φυσική του θέση, ήταν αλάνθαστος και με σωστές προωθήσεις και μεταβιβάσεις, βοήθησε όμως όσο μπορούσε στον επιθετικό τομέα.

Το 2007 έκλεισε άσχημα για τον ΠΑΟΚ, καθώς σε εκείνο το πρωτάθλημα μετρούσε ως τότε μόλις ένα βαθμό στα 7 εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε (!!!). Παρόλα αυτά η στήριξη του κόσμου στην ομάδα και η πίστη για κάτι καλύτερο που ερχόταν ήταν πολύ μεγάλη και συνεχής!!!

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Μορέτο, Ράμος, Ζεράλντο, Δέλλας, Αρουαμπαρένα, Καφές, Μαντούκα (77' Μανού) Τόζερ, Ριβάλντο (77' Ζούλιο Σέζαρ) Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο (89' Κονέ).

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Ηλιάδης, Μελίσης, Κνολ, Χαραλάμπους, Μπαϊάνο, Μουμίν (46' Βαγγελής), Μπαλάφας (67' Αθανασιάδης), Λάκης, Βρύζας, Χριστοδουλόπουλος.

Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι στο video που ακολουθεί...


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4