Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Δεκεμβρίου 2016

Η πιο γρήγορη πρόκριση! (2011)

Σαν σήμερα στις 21/12/2011, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο "χωράφι" της Καισαριανής, τον Εθνικό Αστέρα, στο πλαίσιο του Δ' γύρου του κυπέλλου Ελλάδας της περιόδου 2011-2012...

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στους "16" του κυπέλλου Ελλάδας, χωρίς κόπο, αφού το ματς διακόπηκε μόλις 14' από την έναρξή του...

Τι συνέβη στα 14 λεπτά που παίχτηκε ποδόσφαιρο!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους στη σέντρα...

Στο 4', σουτ του Φωτάκη άουτ.

Στο 7' και πάλι ο Φωτάκης σουτάρει έξω από την περιοχή, αλλά ο Γκούσεφ μπλοκάρει

Στα πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ πιέζει, με τους γηπεδούχους να αμύνονται στο μισό γήπεδο, σε αυτά τα πρώτα 10 λεπτά της αναμέτρησης.
Γεμάτη κατά το ήμισυ η κεντρική κερκίδα που βρίσκεται απέναντι από τα επίσημα, από φίλους του Δικεφάλου του Βορρά.

Στο 13', κίτρινη κάρτα στον Κλάους.

Στο 14, τραυματισμός του βοηθού Γουργιώτη από αντικείμενο (πλαστικό κάθισμα!!!) που έπεσε από την πλευρά των οπαδών του Αστέρα...

Οι διαιτητές αποσύρονται από το γήπεδο και πηγαίνουν στα αποδυτήρια!!! Η διακοπή είναι οριστική, οι παίκτες του ΠΑΟΚ πηγαίνουν στον κόσμο και αποθεώνονται από τους 1500 ΠΑΟΚτσήδες που βρέθηκαν στις εξέδρες.

To χτύπημα στον Γουργιώτη ήταν πράγματι πολύ άσχημο και αν το πλαστικό κάθισμα πήγαινε μερικά εκατοστά πλάγια, θα του δημιουργούσε πολύ μεγάλο πρόβλημα!

Πλέον το μόνο που απέμενε είναι η τυπική επιβεβαίωση της ανάδειξης του νικητή στη σημερινή αναμέτρηση, κάτι που συνέβη τις επόμενες μέρες από τη διοργανώτρια αρχή (ΕΠΟ).

Τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα...
"Στο 10' και σε φυσική διακοπή του αγώνα, οπαδός του Εθνικού Αστέρα πέταξε πλαστικό μπουκάλι στην πλάτη του πρώτου επόπτη. Στο 14' διέκοψα οριστικά τον αγώνα όταν οπαδός του Εθνικού Αστέρα πέταξε πλαστικό κάθισμα στην πλάτη του πρώτου επόπτη.
Ο επόπτης με ενημέρωσε για υπερβολικούς πόνους και του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με την έκθεση του γιατρού έχει θλάση 12 επί 8 στην αριστερή ωμοπλάτη και ήταν αδύνατον να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Για αυτό τον λόγο διέκοψα οριστικά τον αγώνα. Τη στιγμή της διακοπής το αποτέλεσμα ήταν 0-0".

Δείτε videos ...

Για την ιστορία, η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Έτο, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης, Λάζαρ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.  Αναπηρωματικοί: Κρέσιτς, Ίβιτς, Κατσικάς, Παναγιωτούδης, Γιάννου, Σταφυλλίδης και Γεωργιάδης. "Κόπηκε" από την αποστολή την τελευταία στιγμή ο Αποστολόπουλος

Η σύνθεση του Αστέρα: Γκούσεφ, Καρατζάς, Πασκούλεφ, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Χωριανόπουλος, Φατιόν, Νάστος, Μαστρογιάννης, Καούνος, Σκαρτσίλας.

-------->

Δηλώσεις:

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γλύκος, σε δηλώσεις του, τόνισε πως "δεν ικανοποιεί κανέναν που τέλειωσε έτσι το σημερινό παιχνίδι"...

Μιλώντας για το παιχνίδι είπε: "Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση και δεν μπορούσε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα δεν ικανοποιεί κανέναν που τέλειωσε έτσι το σημερινό παιχνίδι. Εμείς προχωράμε και περιμένουμε να μάθουμε τον επόμενο αντίπαλό μας".

Όσο για το ότι βρέθηκε και πάλι στην αρχική 11άδα σχολίασε: "Ασφαλώς είναι ευχάριστο για μένα που με εμπιστεύεται ο προπονητής μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να αποδείξω ότι αξίζω αυτής της εμπιστοσύνης".
Ο Λάζλο Μπόλονι, μετά την οριστική διακοπή του αγώνα της Καισαριανής σε δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια στον ρέφερι για την απόφαση που πήρε και επεσήμανε ότι δεν πρέπει να γίνονται ματς σε τέτοια χωράφια...

Οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού:

Μιλώντας για τα όσα συνέβησαν είπε: "Νομίζω πως συνέβησαν πιο σημαντικά πράγματα από όσο αξίζει μια πρόκριση για τον ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι χαρούμενος αλλά και λυπημένος παράλληλα. Όμως το πρώτο πράγμα που θέλω να πω στον διαιτητή είναι συγχαρητήρια. 

 
Δεν το λέω αυτό επειδή η απόφαση είναι καλή για μας, αλλά γιατί το ότι πήρε αυτήν την απόφαση δείχνει την ευφυΐα του. Το ποδόσφαιρο είναι ένα θέαμα κι αν δεν το προσφέρεται αυτό στους θεατές, τότε πρέπει να σταματάει να γίνεται. 
 
Είμαι λυπημένος για τους αντιπάλους μας, γιατί είναι μια καλή ομάδα και δεν αξίζει να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα".

Αναφερόμενος στο ρόλο της ΕΠΟ για τα γήπεδα των αγώνων κυπέλλου επεσήμανε: "Πρέπει να σας πω ότι οι μικρές ομάδες δεν έχουν γήπεδα προδιαγραφών. Η ομοσπονδία που έχει την ευθύνη θα πρέπει να φροντίσει να διοργανώσει καλά το θεσμό. Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ανοίγουν τα μάτια τους να δουν τι συμβαίνει γύρω τους. 

 
Σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούν να γίνονται αγώνες, είτε για πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο. Ας παίζαμε στο ΟΑΚΑ για παράδειγμα. 
 
Στη Γαλλία, αν μια μεγάλη ομάδα παίζει με μία κατώτερης κατηγορίας, η τελευταία είναι υποχρεωμένη να έχει ορισμένες προδιαγραφές, αλλιώς αλλάζει το γήπεδο. Πόσες τραγωδίες πρέπει να συμβούν μέχρι να πάρουμε την απόφαση".
Ο Μπόλονι μίλησε και για μια επιθυμία του: "Δεν υπάρχουν οι συνθήκες για ωραίο θέαμα. Εγώ είμαι μικρός για να πω κάτι για τους φιλάθλους, αλλά θυμάμαι κάτι που είπε ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, αν δεν κάνω λάθος, ότι "έχω ένα όνειρο". 
 
Κι εγώ έχω, αλλά δεν είμαι τόσο διάσημος. Όνειρό μου είναι οι δικοί μας να πιουν έναν φραπέ με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού. 
 
Δεν είναι φυσιολογικό να πηγαίνουμε μια βόλτα με την ομάδα μου και να κοιτάζουμε γύρω μας! Υπάρχει μεγάλη υπερβολή γύρω από αυτό το ζήτημα στην Ελλάδα".

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο γήπεδο και έδειξαν την εκτίμησή τους στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, φωνάζοντας το όνομά του.

Κλείνοντας, τόνισε: "Είμαι εδώ, δίνοντας όλες μου τις δυνάμεις. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον και δύσκολο πρότζεκτ στον ΠΑΟΚ. Αν μπορώ να βοηθήσω τις τρεις μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, τούς Ζαγοράκη, Βρύζα και Κωνσταντινίδη θα το κάνω. 
 
Τέλος εύχομαι για το 2012 καλό κουράγιο στην Ελλάδα. Να συναντηθούμε όλοι μαζί στην άλλη άκρη του τούνελ. Για τον ΠΑΟΚ εύχομαι να έχει δύναμη και πάθος για να λύσει τα προβλήματά του".

* Η 70ή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, διεξήχθη με την συμμετοχή ομάδων και των τριών επαγγελματικών κατηγοριών (Σούπερ Λίγκ,Φούτμπολ Λίγκ, Φούτμπολ Λίγκ 2).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4