Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

20 Νοεμβρίου 2016

Όταν μπάλα στο Χαριλάου παίξαμε εμείς! (1994)

Σαν σήμερα στις 20/11/1994, 6.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ, έζησαν μια αξέχαστη οπαδική στιγμή...

Εκείνη την Κυριακή, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος θα αγωνιζόταν στη συνοικία με τον Αρη. Ήταν οι εποχές που οι περιπατητικές εκδρομές μας στην Παπαναστασίου, έφερναν στο γήπεδο του συμπολίτη αρκετές χιλιάδες κόσμου, με μεγάλες πορείες από την Τούμπα.
Όπως κάθε φορά οι τυπικά γηπεδούχοι μάς παραχώρησαν τη θύρα 1, το στριμωξίδι στην οποία δεν είχε προηγούμενο! Με τα δυο πέταλα γεμάτα και τις φιλοφρονήσεις εκατέρωθεν να φουντώνουν, δεν άργησε να ανάψει το φιτίλι και να γίνει το ... έλα να δεις! 
Η "μαγκιά" που προσπάθησαν να πουλήσουν οι γηπεδούχοι σύντομα γύρισε μπούμεραγκ σε βάρος τους! Αντιδρώντας στις λεκτικές και όχι μόνο προκλήσεις, ο κόσμος που βρέθηκε στη θύρα 1 έδωσε παράσταση, εντός αγωνιστικού χώρου, προσφέροντας ακόμη και "εσωτερικό" διπλό στους χιλιάδες τηλεθεατές, όπως μπορείτε να δείτε στην αρχική photo, αλλά και στο video που υπάρχει στο τέλος του κειμένου... 
Πανό άλλαξαν χέρια, κάποιοι κατάλαβαν τι σημαίνει "μια πόλη μια ομάδα" και κάποιοι εκείνο το βράδυ έβαλαν την ουρά κάτω από τα σκέλια λουφάζοντας! Με τον καιρό βέβαια η προπαγάνδα οργίασε και προσπάθησαν τις καταστάσεις να τις παρουσιάσουν διαφοροποιημένες. Όσοι όμως ήμασταν εκείνο το βράδυ εκεί... θυμόμαστε!
Για την ιστορία το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε τελικά στις 7/12, σε σαφώς πιο ήρεμο κλίμα και έτσι πήρε παράταση λίγων ημερών το σόου του Γιώργου Τουρσουνίδη και η εκκωφαντική τεσσάρα που τσίμπησε ο Αρης! Περισσότερα γι' αυτό το παιχνίδι ... στην ώρα του!

Δείτε τα αποκόμματα από τα εισιτήρια των δύο εκείνων αγώνων, όπως μάς τα έστειλε φίλος της σελίδας...

 Διαβάστε δηλώσεις και δείτε επιπλέον εικόνες από εκείνη την απίστευτη μέρα ...   


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4