Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Νοεμβρίου 2016

Το Έπος του White Hart Lane (2011)

Σαν σήμερα στις 30/11/2011, ο ΠΑΟΚ πετύχαινε μια από τις μεγαλύτερες εκτός έδρας ευρωπαϊκές νίκες του. Το 1-2 επί της Τότεναμ χαρακτηρίστηκε ως ένας πραγματικός άθλος...
Σαν σήμερα στις 30/11/2011 ο ΠΑΟΚ μας αποδείκνυε μέσα στο White Hart Lane ότι στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά! 

Μέσα σε 15 λεπτά είχε "χτυπήσει" δύο φορές την άμυνα της αγγλικής ομάδας και τα γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και του Στέφανου Αθανασιάδη έστελναν στα ουράνια τους χιλιάδες φίλους του Δικεφάλου!
Ο Γιώργος Γεωργιάδης σε ρόλο δημιουργού σέρβιρε στο 6ο λεπτό το γκολ στο... πιάτο για τον "Σάλπι". Στο 15' σε μια υποδειγματική αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ ξαναχτύπησε και πάλι από την αριστερή πλευρά. Σέντρα του Γεωργιάδη, προβολή του Κλάους μέσα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και... 0-2!
Η αποβολή του Κώστα Σταφυλίδη από τον Ολλανδό ρέφερι Μπας Νίιχουϊς στο 37' και το πέναλτι γκολ από τον Λούκας Μόντριτς φάνηκε προς στιγμή να αλλάζουν στις ισορροπίες μέσα στο χορτάρι. 
Όμως, οι δέκα του ΠΑΟΚ στο τέλος νίκησαν τους 11 της Τότεναμ σφραγίζοντας εκείνο το βράδυ της 30ής Νοεμβρίου την πρόκριση στους "32" του UEFA Europa League.
Η χαρά και η περηφάνια που ένιωσαν εκείνο το βράδυ οι απανταχού ΠΑΟΚτσήδες, συγκρίνεται μόνο με την πρόκριση στην Πόλη επί της Φενέρ. Οι 2.500 τυχεροί που βρεθήκαμε στις εξέδρες του λονδρέζικου γηπέδου το χαρήκαμε με την ψυχή μας!
Για την ιστορία οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ (Χάρι Ρέντναπ): Γκόμεζ, Ρόουζ (63' Μπέιλ), Γκαλάς, Μπασόνγκ, Τσόρλουκα, Λίβερμορ, Μόντριτς, Πίενααρ (68' Κάρολ), Λένον, Ντεφό, Κέιν (71' Φαλκέ). Στον πάγκο: Κουντιτσίνι, Γουόκερ, Τάουνσεντ, Φρέντερικς.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Κοντρέρας (81' Τσιρίλο), Μαλεζάς, Ετο, Λάζαρ (84' Αρίας), Γκαρσία, Φωτάκης, Γεωργιάδης (62' Σνάουτσνερ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι ΕΔΩ

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4