Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Νοεμβρίου 2016

Διπλό στον Πύργο με τον κόσμο δίπλα του! (1997)

Σαν σήμερα 23/11/1997, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στον Πύργο και αντιμετώπισε τον Πανηλειακό, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της σεζόν 1997-1998 ...
Ήταν μια αγωνιστική που σημαδεύτηκε από ευρείας έκτασης επεισόδια στο γήπεδο του Ιωνικού της Νεάπολης, εκεί όπου οι "επιστήμονες" του Ολυμπιακού κυριολεκτικά τα έσπασαν, μετά το τελευταίο σφύριγμα του Παπαχίντζιου...
Στο δικό μας παιχνίδι και στις μικροευκαιρίες των γηπεδούχων που είχαν τον συγχωρεμένο πια, Γιάννη Κυράστα, για πρώτο ματς στον πάγκο τους, ο ΠΑΟΚ απάντησε με γκολ του Φραντζέσκου στο 23' μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να διπλασιάσει τα ασπρόμαυρα γκολ στο 35' ο Τουρσουνίδης, μετά από συνδυασμό Καπετανόπουλου - Βρύζα. Ο Πανηλειακός μείωσε στο 42' με κεφαλιά του Μπάρνιακ.
Στην επανάληψη ο Αναστασιάδης, πέρασε στο ματς τον Ζαφειρίου αντί του Σιδηρόπουλου, ενώ τράβηξε πιο πίσω τον Μαραγκό θωρακίζοντας την αμυντική γραμμή μας, κλειδώνοντας ουσιαστικά το διπλό. Ο γνωστός "ρέφερι" Παπαπέτρου απέβαλε στο 73' με 2η κίτρινη κάρτα τον Νούσια και στο 83' τον Κολομπούρδα για τον ίδιο λόγο.
Κορυφαίος του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι ήταν ο Θ. Ζαγοράκης και τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Καπετανόπουλος, Φραντζέσκος, Νάγκμπε. Βροντερό παρόν έδωσαν στις εξέδρες του γηπέδου του Πύργου, περισσότεροι από 1.500 οπαδοί του Δικεφάλου, που βοήθησαν πολύ την ομάδα να φτάσει στη νίκη!
Οι συνθέσεις:

Πανηλειακός: Γεωργίου, Λάκης, Λιγνός, Κολοσκόπης (85' Νεμπεγλάρας), Νασιάκος, Παπάς (75' Καμπάς), Κυζερίδης, Σαπάνης, Μπάρνιακ, Νούσιας, Μπίκα (67' Τρούπκος).

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Σιδηρόπουλος (46' Ζαφειρίου), Καπετανόπουλος, Τασσιόπουλος, Κολομπούρδας, Ζαγοράκης, Νάγκμπε, Μαραγκός, Φραντζέσκος (85' Καφές), Τουρσουνίδης (61' Βελής), Βρύζας.

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1997-1998, τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας, συγκέντρωσε 70 βαθμούς, έχοντας σε 34 ματς, 21 νίκες - 7 ισοπαλίες - 6 ήττες, με τέρματα 74-41.

* Στον πάγκο του Δικεφάλου ήταν για όλη τη σεζόν ο Άγγελος Αναστασιάδης...
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4